درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های شرقی و غربی/ دستگیری ۶۳ نفر متجاوز وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌گذارد

نماینده مردم محلات در مجلس با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌‌گذارد، گفت: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی به دوش دولت می گذارد، گفت: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم که این امر هزینه های اقتصادی به کشور تحمیل می کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به مصوبه مجلس درباره تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تائید این مصوبه از سوی شورای نگهبان، گفت: با تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه خروجی مناسبی نصیب کشور نمی شود بنابراین در شرایط اقتصادی کنونی این نوع تغییرات به مصلحت نیست.

 

وی با بیان اینکه زمانی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تبدیل به وزارتخانه شود بطور حتم نمی تواند با ساختار فعلی نیروی انسانی به فعالیت خود ادامه دهد، تصریح کرد: تغییر ساختار یک سازمان به وزارت خانه در شرایط فعلی اقتصادی صحیح نیست.

 

نماینده مردم محلات ودلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از دلایل تبدیل سازمان میراث فرهنگی وگردشگری به وزارتخانه پاسخگو کردن وزارتخانه نسبت موضوعات مرتبط با گردشگری است اما در حال حاضر می توان در شرایطی که میراث فرهنگی و گردشکری در قالب ساختاری سازمانی فعالیت می کند، بطور مستقیم از رییس جمهور سوال کرد.

 

سلیمی افزود: سوال از رییس جمهور در موضوعات گردشگری می تواند امور اجرایی در زمینه توسعه گردشگری را سرعت ببخشد بنابراین بنده ضرورتی برای تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارت خانه مشاهده نمی‌کنم.

 

وی با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی به دوش دولت می گذارد ، یاداورشد: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم که این امر هزینه های اقتصادی به کشور تحمیل می‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار