ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌گذارد

نماینده مردم محلات در مجلس با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌‌گذارد، گفت: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی به دوش دولت می گذارد، گفت: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم که این امر هزینه های اقتصادی به کشور تحمیل می کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به مصوبه مجلس درباره تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تائید این مصوبه از سوی شورای نگهبان، گفت: با تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه خروجی مناسبی نصیب کشور نمی شود بنابراین در شرایط اقتصادی کنونی این نوع تغییرات به مصلحت نیست.

 

وی با بیان اینکه زمانی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تبدیل به وزارتخانه شود بطور حتم نمی تواند با ساختار فعلی نیروی انسانی به فعالیت خود ادامه دهد، تصریح کرد: تغییر ساختار یک سازمان به وزارت خانه در شرایط فعلی اقتصادی صحیح نیست.

 

نماینده مردم محلات ودلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از دلایل تبدیل سازمان میراث فرهنگی وگردشگری به وزارتخانه پاسخگو کردن وزارتخانه نسبت موضوعات مرتبط با گردشگری است اما در حال حاضر می توان در شرایطی که میراث فرهنگی و گردشکری در قالب ساختاری سازمانی فعالیت می کند، بطور مستقیم از رییس جمهور سوال کرد.

 

سلیمی افزود: سوال از رییس جمهور در موضوعات گردشگری می تواند امور اجرایی در زمینه توسعه گردشگری را سرعت ببخشد بنابراین بنده ضرورتی برای تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارت خانه مشاهده نمی‌کنم.

 

وی با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی به دوش دولت می گذارد ، یاداورشد: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم که این امر هزینه های اقتصادی به کشور تحمیل می‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار